jueves, 4 de abril de 2013

Video: Oftalmologia - Cirugia Refractiva - Miopia, Hipermetropia i Astigmatisme



En aquest viedo Gabriel de Cervantes entrevista al doctor Manuel Vejarano, un oftalmòleg que treballa a l'empresa Vejarano Laser & Visión Center. Ens explica com funcionen els principals problemes oculars: la miopia, l'astigmatisme i la hipermetropia.

Ens parla també de la nova tècnica que estan desenvolupant al moment, la cirugia refractiva:
aquesta busca corregir definitivament els defectes refractius de la miopia, hipermetropia i astigmatisme perquè no sigui necessari l'ús d'ulleres o lents de contacte. Existeixen nombroses tècniques com el làser excímer, les lents fàquiques, incisions astigmàtica o lents intraoculars. També ens diu el temps de recuperació que necessita el ull per a tornar a veure correctament.

El resum de la informació que ens mostra el vídeo és el següent:
La miopia es caracteritza per una bona visió d'aprop però una deficiència en la visió des de lluny. L'ull miope està massa allargat. Les imatges s'enfoquen abans de la retina.
La hipermetropia es caracteritza per una visió deficient principalment d'aprop. L'ull hipermètrope és massa curt. L'enfocament s'efectua darrere de la retina.
L'astigmatisme es caracteritza per una deficiència de la visió d'aprop i des de lluny. L'ull astígmàtic presenta irregularitats en la superfície de la seva còrnia. L'enfocament es fa en diferents punts de la retina.


Cristina i Maria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario