jueves, 16 de mayo de 2013

Nous materials per la cirurgia oftalmològica

Aquñi us deixem informació sobre els nous materials dissenyats per a poder aplicar aen l'àmbit ocular i així millorar les operacions per a corretgir els problemes oculars.

CIDETEC ha desenvolupat un material funcionalitzat per mitjà de hidrogels, capaç d'absorbir fàrmacs que faciliten la integració dels implants en l'organisme del pacient i capaç d'absorbir fàrmacs que faciliten la integració en l'organisme del pacient. Aquest nou material, desenvolupat per AJL Ophtalmic, està basat en l'ocupació de polietilè porós i està específicament dissenyat per ser aplicat en la reconstrucció del globus ocular. En ser porós, el nou material permet la formació de vassos sanguinis en el seu interior, la qual cosa facilita la integració evitant possibles problemes de rebot. En l'actualitat s'ha generat un model experimental d'implant que està sent testat en fase preclínica. Una vegada es completin la fases preclínica i clínica, AJL Ophtalmic planeja llançar una nova gamma d'implants que incorporin aquesta nova tecnologia.





Notícia treta de: http://www.euskadinnova.net/es/innovacion-tecnologica/noticias/nuevos-materiales-para-cirugia-oftalmologica/10001.aspx

Cristina i Maria

No hay comentarios:

Publicar un comentario